Intodata is ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Intodata ISO 27001-certificering heeft behaald. Dit betekent dat ons Information Security Management System (ISMS) voldoet aan de hoogste internationale normen voor informatiebeveiliging. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een duidelijke bevestiging van onze toewijding om de gegevens van onze klanten veilig en vertrouwelijk te behandelen.

Als solution provider hebben we te maken met grote hoeveelheden klantgegevens, bij Intodata vinden we het dan ook uitermate belangrijk om onze klanten de gemoedsrust van informatiebeveiliging te garanderen.

De norm geeft aan hoe organisaties moeten omgaan met het proces van informatiebeveiliging om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen bedrijven te waarborgen. Het gaat hierbij om de bescherming van persoonlijke en zakelijke gegevens en bescherming tegen gegevensdiefstal door middel van alle vormen van computercriminaliteit.

Om deze norm te behalen, moeten organisaties:

  • Systematisch beveiligingsrisico’s onderzoeken , rekening houdend met bedreigingen, kwetsbaarheden en mogelijke gevolgen.
  • Stel een samenhangende en uitgebreide set van informatiebeveiligingscontroles en/of andere vormen van risicobeheer op en implementeer deze om risico’s aan te pakken die als onaanvaardbaar worden beschouwd.
  • Pas een overkoepelend beheerproces toe om ervoor te zorgen dat deze controle processen doorlopend blijven voldoen aan de informatiebeveiligingsbehoeften van de organisatie.

Tot slot biedt de certificering van ISO 27001 onze klanten een concurrentievoordeel. Klanten en partners weten dat zij hun bedrijfskritische gegevens veilig kunnen stellen en dat ze kunnen rekenen op een betrouwbare en veilige IT-partner die zich volledig inzet voor informatiebeveiliging.

Optimale data beveiliging

Duidelijkheid en structuur

Meer vertrouwen klanten

Internationaal erkend

Positief voor imago

Kostenefficiënt

Eens van gedachten wisselen?

Meer weten over onze dienstverlening en wat ISO27001 daar aan bijdraagt. Neem dan contact op. Vind uit hoe Intodata je kan helpen voordeel te behalen uit jouw data.