Address Fixer

Address Fixer

De adresgegevens van jouw klanten? Duidelijk en correct.

Vertrouw er steeds op dat je facturen en leveringen juist terecht komen. De Address Fixer zorgt dat je adresgegevens, van leverancier tot klant, steeds uniform zijn en – nog belangrijker – juist zijn zodat je organisatie op wieltjes loopt. Dubbele en afwijkende records, een typefout of de ene keer O.L.V. en de ander keer Onze Lieve Vrouw; voor je het weet zijn je adressen vervuild. Met de Address Fixer is dat verleden tijd. We zetten jouw data op orde, halen de fouten eruit en verrijken ze met extra informatie waar nodig.

Neem nu contact op

  Welke voordelen biedt de Address Fixer?

  Continue bijwerken

  Dankzij onze API, worden gegevens bij elke wijziging of toevoeging up-to-date door onze algoritmes gehaald en getoetst aan onze databases. Zo kan je op elk moment vertrouwen op je adressen.

  Correcte adressen

  Een postcode waar een plaatsnaam zou moeten staan of schrijffouten in je adresgegevens? Dankzij onder meer machine learning zet onze Address Fixer alles juist zodat je correcte adressen hebt.

  Een betere logistiek

  De organisatie en planning van je pakjes en andere post moet soepel verlopen. Dankzij de Address Fixer ben je zeker dat alles toekomt waar het moet zijn. En dat zonder uren naar het juiste adres zoeken.

  Een hogere klanttevredenheid

  Het spreekt voor zich; een tevreden klant, da’s een klant die terugkomt. En als hij zijn bestellingen steeds juist ontvangt en geen dubbele facturen krijgt? Dan heb je daar de grootste kans op. Laat dat nu zijn waar de Address Fixer bij helpt.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  In vier stappen zetten we je gegevens op orde en zorgen we dat ze correct zijn. Een proces dat veel meer tijd in beslag zou nemen, mocht jij het handmatig moeten uitpluizen. Dat doen we eenmalig voor heel je database of continue via onze API. Het resultaat? Elk teamlid werkt correcte data en jij weet dat je post veilig en goed bij al de juiste mensen terechtkomt.

  • We gieten de adresgegevens van je bedrijf in een uniform format. Alles staat dan meteen in eenzelfde structuur. Zo wordt het veel handiger om met de data aan de slag te gaan.
  • Daarna splitsen we de gegevens over aparte velden zodat ook dat uniform is.
  • Vervolgens valideren we je adressen door ze te vergelijken met onze databases.
  • Ten slotte verrijken we de adressen waar mogelijk. Zo corrigeren we eventuele spelfouten – denk aan een ‘aa’ waar het ‘ae’ moet zijn – en vullen we zo goed als het kan de ontbrekende adresgegevens aan.