Talend Open Studio Migratie

Talend Open Studio Migratie

Verder met een vertrouwd data platform: Talend Enterprise Edition

Talend Open Studio is de vertrouwde basis voor een succesvolle datadriven organisatie, het platform voor alle data-integratie en ETL-processen. Naarmate uw bedrijf groeit wordt de behoefte aan veiligheid en schaalbaarheid groter. En om gericht te kunnen innoveren is er door Qlik Talend besloten de open-source versie van Talend Open Studio vanaf 31 Januari 2024 niet langer te ondersteunen.

Er wordt meer energie gestoken in de Qlik Talend Enterprise Edition, waar een nieuwe roadmap voor is samengesteld samen met het Qlik Cloud platform. De nieuwe samenwerking Qlik Talend zorgt voor een nog betere service en een versnelling in de groei van het dataplatform.

Overleggen? Graag!

  De voordelen van upgraden?

  Verbeterde beveiliging en compliance
  Ondersteuning door Qlik Talend en een platform dat direct voldoet aan strenge compliance is een slimme upgrade van uw data platform. En Talend Enterprise Edition zorgt er voor dat uw bedrijf meer dan compliant is, het is ook beter beveiligd tegen nieuwe bedreigingen.

  Geavanceerde productiviteitstools
  Ingebouwde GIT-integratie is de nieuwe standaard voor slimme samenwerking, herbruikbaarheid en versnelde time-to-value van uw CI/CD-workflow. Dit betekent snellere, efficiëntere ontwikkeling en een betere afstemming op uw bedrijfsdoelen.

  Zorgeloze migratie en automatisering
  IntoData Engineers staan klaar om uw migratie te begeleiden. Wij helpen uw bestaande workflows om te zetten in geautomatiseerde, geparametriseerde en gedocumenteerde infrastructuur. We bouwen samen aan een data-framework dat schaalt met uw toekomstplannen.

  Razendsnelle platforminnovatie
  De fusie van Qlik Talend is de start van nog meer innovatie en verbetering. Profiteer van de nieuwste technologie in data integratie met een platform dat vooroploopt, zodat uw bedrijf blijft groeien.

  Uw partner in migratie: IntoData

  Als een Qlik Talend Value-Added Reseller levert Intodata expertise en advies voor uw migratie van Talend Open Studio naar de Enterprise Edition. Samen stellen we een migratieplan op, afgestemd op uw zakelijke prioriteiten met realistische deliverables die overeenkomen met uw strategische en operationele bedrijfsdoelen.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor de volgende stap naar een veiligere en efficiëntere toekomst van datamanagement met Talend Enterprise Edition!