Over
IntoData

Over
IntoData

De juiste data in het juiste formaat tijdig op de juiste plaats

Onze missie

Ons gemotiveerd team gelooft sterk in de meerwaarde van data voor elk aspect van je bedrijf. Dat doen we door via verschillende diensten – data-strategie, data-architectuur en data-engineering –bruikbare en betrouwbare informatie te halen uit hun gegevens en die op de juiste plek, op tijd en in het gepaste format te presenteren. We ademen data en doen ons werk dan ook met veel passie, steeds met een persoonlijke aanpak.

Onze belofte

Uit onze missie vloeit een duidelijke belofte naar onze klanten toe: wij zorgen dankzij data voor tevreden medewerkers én blije klanten. Zo maximaliseren we de waarde die jij uit je bedrijfsgegevens kan halen.

Deskundig

Dankzij voldoende interne kennisdeling, vele opleidingen en vlotte samenwerkingen, garanderen wij kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Zo zorgen we voor tevreden klanten én medewerkers.

No nonsense

Onze data-experten staan te popelen om met je data aan de slag te gaan. Actie is hier het kernwoord. Wachten, discussiëren en onnodig analyseren, daar hebben we geen zin in. Quick-wins met aandacht voor de grotere structuur is waar we voor kiezen.

Samen nog beter

Zoals diversiteit in data leidt tot betere inzichten, zorgen onze verschillen voor een bruisende cultuur die meer is dan de som van de delen. We gaan respectvol met elkaar om zodat iedereen hier kan aarden. Loyaliteit en vriendschappen tussen collega’s maakt het werk aangenamer voor alle partijen: “It is a pleasure to call these friends my colleagues.”

Integer

We zijn trots op wat we te bieden hebben en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dat betekent soms tegen je verwachtingen in gaan met de nodige onderbouwing, respect en een open geest om een gulden middenweg te zoeken.

Inspireren

Als we onze medewerkers experten noemen dan is dat geen holle marketingbenaming. We zijn graag mee met de laatste ontwikkelingen in data-land – en geloof ons het zijn er veel. Die kennis delen we ook graag om jou te inspireren.

ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd

De ISO 27001:2017 norm geeft aan hoe organisaties moeten omgaan met het proces van informatiebeveiliging om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen bedrijven te waarborgen. Dankzij deze certificering kan Intodata te allen tijde maximale informatiebeveiliging en kwaliteit garanderen voor zowel klanten als medewerkers.

Ons team

Kevin

Geert

Ahlem

Titus

Sebastiaan

Dries

Dries

Karen

Daniel

Joren

Stefaan

Erik

Henry

Jan

Stefan

Diaz

Lourens

Maryna

Frank

Zander

Nathan

Peter

Kevin

Vijay

Michael

Paulien

Paul

Ken

Peter

Samenwerken met of deel worden van dit topteam?

Onze geschiedenis

DBWise
15 september 2003

Bijna twintig jaar geleden ontpopte er zich binnen de Cronos Groep een team gespecialiseerd in Oracle-development.

iAdvise
1 januari 2005

Nieuw jaar, nieuwe start. iAdvise ontstaat als deelbedrijf van Cronos en focust zich hoofdzakelijk op Oracle-applicaties, datawarehousing en platformoplossingen.

Diversifiëring
14 mei 2010

Na vijf jaar groeien, worden er binnen iAdvise drie teams gevormd: low-code applicatie-development, data services en platformservices.

IntoData
17 november 2014

IntoData wordt opgericht onder iAdvise om klanten beter te ondersteunen in hun datamanagement.

Because data matters
21 januari 2015

Because data matters wordt de baseline van IntoData, met als specialisaties: data-integratie, datakwaliteit en master-datamanagement.

Data matters even more
1 januari 2018

IntoData focust zich steeds meer op data-integratie in een wereld van Big Data en IoT. Het team groeit uit tot een groep van 22 enthousiaste data-engineers, die je data naar een hoger niveau tillen.

De juiste data in het juiste formaat tijdig op de juiste plaats
1 januari 2022

Klanten begrijpen steeds meer het belang van data en nemen zelf initiatief om er mee aan de slag te gaan. Daarvoor moeten ze die informatie in het juiste formaat en tijdig op de juiste plaats krijgen. IntoData staat klaar om hun daarbij te helpen.

Contacteer ons!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken er naar uit je te leren kennen. Heb je een vraag, een idee of een uitdaging voor ons of wil je ons gewoon eens face-to-face spreken? Stuur ons gerust een berichtje en we spreken elkaar snel!

    Contacteer ons!

    Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken er naar uit je te leren kennen. Heb je een vraag, een idee of een uitdaging voor ons of wil je ons gewoon eens face-to-face spreken? Stuur ons gerust een berichtje en we spreken elkaar snel!