Wat we doen

Voor finance

Wat we doen

Voor finance

Altijd
correcte en inzichtelijke cijfers
in een oogwenk

Krijg de juiste inzichten om je bedrijf te sturen op basis van financiële data. Alle cijfers snel, correct en overzichtelijk samenbrengen, is voor vele financiële afdelingen een tijdrovende uitdaging. Niet met IntoData. We connecteren alle systemen, brengen de cijfers automatisch samen en zorgen dat je ze inzichtelijk kunt maken via analyse.

Bespaar tijd

Door verschillende data- en cijferstromen te integreren, vind je alle nodige gegevens eenvoudig centraal terug. Geen manueel overtypen of verzamelen in Excel en dat bespaart tijd.

Gegarandeerd correct

Doorgedreven automatisatie maakt minder manuele handelingen nodig. Dat vermindert de kans op menselijke fouten. Je kan erop rekenen dat je cijfers correct zijn.

Snel teruggevonden

Door alle info centraal te verzamelen, weet je steeds waar je kan zoeken. Bij het opstellen van financiële rapporten moet je je niet meer afvragen of je wel degelijk alle informatie hebt.

Financieel gezonder

Met correcte cijfers steeds binnen handbereik, is het opvolgen van KPI’s kinderspel. Zo maak je financiële keuzes voor je organisatie gebaseerd op feiten en niet alleen op buikgevoel.

We helpen je met

Vanaf jij cijfers en data moet verwerken, samenvoegen of gelijk wat, staan we voor je klaar.

Overnames

Voeg je een nieuw onderdeel toe aan je onderneming? Dan helpen we de systemen van beide organisaties te connecteren en zorgen we ervoor dat alle gegevens correct en centraal zitten.

KPI opvolging

Zit de verkoop op koers? Hoe zit het met de betalingen? We zorgen voor gemakkelijk ontsluitbare en correcte cijfers zodat jij eenvoudiger je KPI’s kan opvolgen.

Correcte facturatie

Zeker bij bestellingen op maat kan facturatie een uitdaging zijn. Dankzij IntoData kan jij met een gerust hart facturen doorsturen. De cijfers zijn gegarandeerd correct.

Hoe wij het aanpakken

Om jouw vraag ten gronde aan te pakken, werkten we een uitgekiende aanpak uit gebaseerd op best practices. Zo garanderen we slaagkans, tevredenheid en een maximum aan voordelen.

1

Intake

We gaan met alle stakeholders aan tafel zitten. Tijdens dat gesprek bespreken we de huidige pijnpunten, het ideale resultaat, het IT-landschap en meer.

2

Roadmap

Gebaseerd op jouw input, tekenen we een adviserende roadmap uit om tot de ideale eindsituatie te geraken. Deze aligneert alle partijen en vormt een basis om op terug te vallen.

3

Implementatie

Jij kiest welke aspecten van de roadmap je wilt aanpakken. Wij zorgen dat ze geïmplementeerd geraken volgens de huidige best practices en aan hoogste graad van kwaliteit.

4

Verbeteren

We waarderen langdurige partnerships. Na de implementatie verdwijnen we niet. Samen sturen we bij waar nodig, helpen we je datakwaliteit garanderen en kijken we waar nog kunnen innoveren.

We think data, together for better

Deskundig

Dankzij voldoende interne kennisdeling, vele opleidingen en vlotte samenwerkingen, garanderen wij kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Zo zorgen we voor tevreden klanten én medewerkers.

No nonsense

Onze data-experten staan te popelen om met je data aan de slag te gaan. Actie is hier het kernwoord. Wachten, discussiëren en onnodig analyseren, daar hebben we geen zin in. Quick-wins met aandacht voor de grotere structuur is waar we voor kiezen.

Samen nog beter

Zoals diversiteit in data leidt tot betere inzichten, zorgen onze verschillen voor een bruisende cultuur die meer is dan de som van de delen. We gaan respectvol met elkaar om zodat iedereen hier kan aarden. Loyaliteit en vriendschappen tussen collega’s maakt het werk aangenamer voor alle partijen: “It is a pleasure to call these friends my colleagues.”

Integer

We zijn trots op wat we te bieden hebben en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dat betekent soms tegen je verwachtingen in gaan met de nodige onderbouwing, respect en een open geest om een gulden middenweg te zoeken.

Inspireren

Als we onze medewerkers experten noemen dan is dat geen holle marketingbenaming. We zijn graag mee met de laatste ontwikkelingen in data-land – en geloof ons het zijn er veel. Die kennis delen we ook graag om jou te inspireren.

Je financiën op orde met IntoData

Wil jij de uitdagingen van jouw financiële afdeling doortastend aanpakken? Dan staan wij voor je klaar met advies, planning en uitvoering. Samen brengen we orde en juistheid in je gegevens zodat je werking op rolletjes loopt. Contacteer ons team van experten nu.

    Je financiën op orde met IntoData

    Wil jij de uitdagingen van jouw financiële afdeling doortastend aanpakken? Dan staan wij voor je klaar met advies, planning en uitvoering. Samen brengen we orde en juistheid in je gegevens zodat je werking op rolletjes loopt. Contacteer ons team van experten nu.