Aanpak

Aanpak

Hoe wij je uitdaging aanpakken

Met bewezen frameworks en methodes in de hand, gaan we jouw data-uitdaging aan. We waarborgen steeds een hoog kwaliteitsniveau en zorgen voor consistentie en herhaalbaarheid van je projecten.

1

Intake

Wie zijn de eindgebruikers? In welk format hebben zij data nodig? We gaan met jouw stakeholders in gesprek om de obstakels en vereisten binnen je organisatie in kaart te brengen.

2

Roadmap

Met zicht op de hele pijplijn, tekenen we de weg naar jouw ideale eindsituatie. Zo leggen we de fundamenten voor jouw architectuur met aandacht voor data-kwaliteit.

3

Implementatie

Processen bijsturen, tools implementeren, data-ontsluitingsmogelijkheden voorzien en medewerkers opleiden; wij brengen je van het begin van de roadmap naar het geïmplementeerde einde.

4

Repeat

Jouw data-gebruik evolueert continu. Eenmalig een architectuur opzetten, voldoet dus niet meer. Samen kijken we regelmatig waar we moeten bijsturen of uitbreiden.

Wij helpen je met

Onze naam doet het al vermoeden. Bij IntoData zijn we inderdaad zot van data. Met onze dienstverlening zorgen we dat jij het maximale uit je bedrijfsgegevens kan halen.

Data Strategie

Wij zorgen voor een uitmuntend plan van aanpak om jouw gegevens doeltreffend in te zetten. Van quick-wins tot grondige herziening, onze strategie geeft je bedrijf een stevige boost.

Data Architectuur

Gebaseerd op je vragen, huidige situatie en ideale toekomst bezorgen we je een technisch grondplan voor jouw datastromen en -infrastructuur.

Data Engineering

We maken je gegevens klaar om er waarde uit te halen. Datastromen integreren we, informatie ontdubbelen we en schonen we op, gegevens verrijken we en dat met alle kwaliteitsgaranties.

Data Optimalisatie

De data-motor draait? Dan zoeken we samen nieuwe use-cases of verbeterpunten. Het doel: het potentieel van jouw gegevens nog meer benutten.

Data Analyse

Eens alles achter de schermen vlot draait, zorgen we dat jij er ook inzichten uit kan halen. Duidelijke dashboards en rapporten zorgen ervoor dat jij steeds de juiste beslissingen kan nemen gebaseerd op feiten.

We think data,
together for better

Deskundig

We willen trots zijn op ons werk, daarom geven we veel interne opleiding, kennisdeling, ontwikkeling en meer. Zo kan jij op beide oren slapen. Alles wat we opleveren werkt en gelijk welke IntoData-expert die je helpt, doet dat met kennis van zake. Kwaliteit gegarandeerd, dus!

No nonsense

Geen eindeloos gepalaver, wel de koe bij de horens vatten. We pakken jouw data-uitdaging steeds pragmatisch aan. Snel de quick-wins implementeren en ondertussen verder nadenken over de grotere structuur, dat werkt beter dan uren vergaderen zonder verandering.

Integer

Ons werk is onze passie. We gaan in dialoog om jouw uitdaging aan te pakken, maar knikken daarbij niet voortdurend ja. Jouw bedrijf vooruit helpen is ons doel, we durven soms eens tegengas geven of het project bijsturen om steeds tot de beste oplossing te komen.

Samen nog beter

Wij kiezen voor langdurige, oprechte relaties met onze klanten. Samen zijn we namelijk groter dan de som van onze delen! Elk project pakken we daarom aan met zicht op de lange termijn en ook na afloop helpen we je graag verder. Enkel als onze klanten schitteren, doen wij dat ook.

Inspireren

Technologie staat niet stil, dus denken we bij IntoData graag al een stap of twee verder. We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in data-land en kijken hoe we deze kunnen inzetten voor onze klanten. Die kennis delen we ook graag om zowel onszelf als jou te inspireren.

Laten we je uitdagingen samen aanpakken

Onze experten staan te springen om jouw projecten aan te pakken. Neem contact met ons op en we kijken hoe we jouw bedrijf een niveau hoger kunnen tillen met data.

    Laten we je uitdagingen samen aanpakken

    Onze experten staan te springen om jouw projecten aan te pakken. Neem contact met ons op en we kijken hoe we jouw bedrijf een niveau hoger kunnen tillen met data.