Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen. Allemaal zijn ze verbonden door hetzelfde thema: big data. Maar wat houdt dat precies in, big data?

Meten is weten

Wanneer we gegevens in databases verzamelen, kunnen we deze analyseren. Zo krijgen we meer inzichten en kunnen we als werknemer, maar zeker ook als bedrijf, groeien. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering.

Data Engineers

De hoeveelheid data groeit echter enorm snel. Bovendien verandert ze continu en is ze vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Er is veel kennis en kunde nodig om deze hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen. Kortom, big data vraagt om specialisten. De vraag is immers niet óf bedrijven inzichten uit big data zoud­en moeten halen. De uitdaging is hoe ze ditt moeten aanpakken. De Data Engineers van IntoData begeleiden je hierin graag van A tot Z.

Big Data Expo

De tweedaagse Big Data Expo heeft als doel om de specialisten, uit verschillende big data disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen. Om zo als exposanten en sprekers kennis en kunde te kunnen delen. Met wie? Met iedereen die op zoek is naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken.

Zo brengen we met enthousiasme en een constante drive voor innovatie vraag en aanbod samen. En op die manier bieden we meerwaarde aan een wereld die alsmaar digitaler wordt. Dát is nu precies waar de Big Data Expo om draait.

Welkom op de stand van Talend & IntoData!

Meer over dit event lees je hier.