SAI Data Summit 2017

IntoData neemt deel aan de SAI Data Summit 2017 . Die vindt plaats op donderdag 19 oktober in Diegem. Het is een dag gevuld met interessante presentaties gegeven voor en door dataspecialisten. Data analisten, data scientists en data journalisten belichten er een aantal hot topics. Maar ook data evangelisten, innovators en hackers doen er hun verhaal. Neem dus snel een kijkje op onze events page voor meer informatie of surf daarna naar de SAI Data Summit website om je in te schrijven.

Programma

Vanaf 13.15 registreer je voor dit event. Om 13.30 start dan de keynote sessie met Maarten Lambrechts. Daarop volgen meerdere presentaties, waaronder een van Karen Van Hellemont, managing partner bij IntoData. Met de nodige koffiepauzes tussendoor eindigt de dag om 17.20 met een algemene conclusie en een loterij. Tenslotte is er ook nog tijd voor een hapje en een drankje.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op dit evenement!

Over IntoData

De data consultants van IntoData gaan steeds probleemoplossend te werk en zetten hun beste kennis en vaardigheden in. Zij denken daarbij nuchter en resultaatgericht, met de nadruk op de kwaliteit. Dit vraagt uiteraard telkens om vernieuwing en actuele vakkennis. Daarom investeren wij voortdurend in de know-how en competenties van onze mensen. Wij hebben een onafhankelijke samenwerking met onze technologische partners. De keuze van de beste technische oplossing is hangt immers af van jouw behoefte.

De bouwstenen van IntoData zijn onze mensen, met passie voor data en nieuwe ideeën. Je groeit op je eigen tempo en wij begeleiden je hierbij. Wij zijn een integer kennisbedrijf voor en door mensen, of het nu om klanten of medewerkers gaat. Daarom investeren we constant in beide. Samen vertalen we jouw databehoeften naar de beste technische oplossing. Altijd op een eerlijke, menselijke en betrouwbare manier.