Kontich - Student

Data Engineer-stage

Zet jij binnenkort je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Maak dan alvast eens deel uit van een team van dataspecialisten dat jou met raad en daad bijstaat. Wij bieden jou graag een boeiend stageproject aan!

Bij IntoData bouw je al aan je carrière vanop de schoolbanken. Want goed begonnen is half gewonnen! Wij halen het beste in jou naar boven door je te stimuleren om te ontwikkelen en te groeien volgens je eigen talenten en interesses.

Veel collega’s zijn ooit begonnen als stagiair en leggen inmiddels een indrukwekkend CV voor. Bij IntoData krijg je namelijk de kans om je carrière in de richting te duwen die jij wil.

Als je graag bij ons stage wil doen, dan vinden wij het fijn om even kennis te maken voor je met je stage van start gaat. Je hoort dan meer over je takenpakket, je ontmoet je nieuwe collega’s en je krijgt een rondleiding door IntoData land.

Tijdens je stage krijg je een begeleider toegewezen die je kennis laat maken met de wereld van data engineering, onze (werk)cultuur en de mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie.

Hebben we je kunnen overtuigen om bij ons je stage te doen? Stuur ons dan snel een bericht.

Misschien tot binnenkort?

Lijkt deze functie je wel wat?

Solliciteer dan nu via het onderstaande formulier of stuur je CV en motivatie door via onderstaand mailadres.

info@intodata.eu    Je motivatiebrief

    Je CV