Talend Roadshow

Op donderdag 22 oktober houdt de Talend Roadshow halt in Brussel. In de ochtend ontdek je er het Talend platform voor Big Data (Spark streaming, Storm en MapReduce). In de namiddag maak je er kennis met de Talend MDM en Data Quality oplossingen.

Heb je interesse? Klik dan snel op deze link voor meer informatie over het programma, de locatie en je inschrijving:
https://info.talend.com/talendroadshowfr.html

Marktleider in data integratie software

Talend is een van de grootste pure play leveranciers van open source software. Zij bieden een brede waaier aan middleware oplossingen aan, waarmee ze zowel databeheer als applicatie-integratiebehoeften aanpakken. Inmiddels is Talend erkend marktleider in open source databeheer.

Vele grote organisaties overal ter wereld gebruiken nu de producten en diensten van Talend. Zo beheersen ze beter hun kosten van data integratie, datakwaliteit, Master Data Management (MDM) en applicatie-integratie. Met een groeiend aantal product downloads en betalende klanten biedt Talend momenteel de meest gebruikte en geïmplementeerde data management oplossingen. Zij hebben een totaal nieuwe visie wat zich uit in de manier waarop ze technologie gebruiken alsook in hun bedrijfsmodel. Het bedrijf verbrijzelt z’n traditionele eigen model door het leveren van open, innovatieve en krachtige software oplossingen. Daarmee voldoen ze aan de behoeften op vlak van databeheer en applicatie-integratie van alle soorten organisaties.

Onze data consultants hebben uitgebreide expertise in de verschillende Talend oplossingen, van Data Integration, Data Quality en MDM tot Big Data, ESB en Data Preparation. Dit alles kan zowel via Open Studio als via het uniforme platform dat Talend Data Fabric aanbiedt. Naast ervaren integratie partner zijn we ook value-added reseller van Talend in België en Nederland.