Amsterdam - Ervaren

Product Owner / Data & Applicatie Integratie

Bij Intodata Nederland BV transformeren we complexe data in heldere inzichten en bieden wij toonaangevende oplossingen aan onze klanten. Wij zijn op zoek naar een ervaren Product Owner / Data Applicatie Integratie die niet alleen data integreert en analyseert, maar deze ook omzet in strategische waarde.
Ons bedrijf groeit. Samen met de mooie klanten waarvoor wij mogen werken. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s.

Gedreven collega’s die er blij van worden om klanten zo goed mogelijk te adviseren en pro-actief te ondersteunen bij vraagstukken rond migraties en integraties. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, verdiep jij je in de processen van de klant én het data & applicatie landschap waarmee deze processen uitgevoerd worden.

Je haalt energie uit het contact met de klant en vindt het leuk om door te vragen zodat jij en je team een compleet beeld hebben van de uitdagingen én mogelijke oplossingen.

Vervolgens maak je – vaak samen met een integratie architect – een advies, plan van aanpak en een detail mapping. Samen met onze integratie consultants zorg je voor de ontwikkeling van solide koppelingen. Daarbij volg je steeds onze iteratieve aanpak: Je analyseert, valideert en test de koppelingen en data stromen. Om deze vervolgens makkelijk te kunnen beheren en zo de klant optimaal te kunnen ondersteunen.

Data, applicaties en mensen

Als product owner data & applicatie integratie zorg je er zo samen met je collega’s voor dat applicaties elkaar begrijpen en optimaal kunnen samenwerken.
We werken met de beste iPaaS platforms en slimme technologie. Hiermee lossen we uitdagende data vraagstukken op voor onze klanten. Uiteindelijk verbeteren we samen werkprocessen en bieden we bij prachtige bedrijven en organisaties een belangrijke bijdrage aan innovaties.

Fijne werkomgeving, goede condities

Vanuit ons mooie kantoor in Amsterdam werken we voor de mooiste merken, bedrijven en organisaties in heel Europa. Als onderdeel van de Cronos Groep beschikken we ook over fijne werkplekken in Breda en Antwerpen. Binnen deze groep is Intodata een compact, overzichtelijk bedrijf waar jij nog echt het verschil kunt maken, maar dus wel met de zekere condities die een grote werkgever je kan bieden. Er zijn daarom ook veel mogelijkheden om je te ontwikkelen: in je werk en persoonlijk.

Wat wij van jou vragen

 • Een afgeronde ICT-gerelateerde HBO- of WO-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Je hebt de vaardigheden om business requirements te vertalen naar technische specificaties en deze vervolgens overzichtelijk vast te leggen
 • Je voelt je thuis in de wereld van data en het automatiseren van processen,
  SQL en API’s zijn voor jou bekend terrein.
 • Je bent leergierig en vergroot graag je kennis over nieuwe tools en technologieën
 • Je vindt het leuk om contact met klanten te hebben en hen pro-actief verder te helpen
 • Je vindt het net als ons waardevol om in ieder geval een aantal dagen samen op kantoor te werken. Daarnaast zijn er uiteraard prima mogelijkheden om ook remote te werken
 • Je levert een positieve bijdrage aan de sfeer binnen het team.

Hoe je dit aanpakt

Als product owner voel jij je een ambassadeur van Intodata. Je bent nieuwsgierig en gedreven. En je gebruikt onze gezamenlijke kennis bij het werken voor onze klanten. Je werkt nauw samen met jouw collega’s. En je staat ervoor open om feedback te geven én te krijgen. Je bent pragmatisch en gelooft in synergie op alle niveaus. Met de klant, je collega’s van Intodata en je collega’s binnen de groep. Je vindt het leuk om continu te leren en haalt certificeringen die bijdragen aan zowel onze als jouw persoonlijke ontwikkeling!

Hebt jij het lef om het positieve verschil te maken en zelfstandig te werken? Daar worden wij blij van. En natuurlijk kan je daarbij altijd terugvallen op je collega’s. We zijn een hecht team. We zijn open en eerlijk. Daardoor weten we wat we aan elkaar hebben. Dat is fijn samenwerken.

Wat wij jou bieden

IntoData is een team van data engineers met een menselijke aanpak. Je geniet bij ons van een open cultuur, flexibele werktijden en volgende voordelen:

 • Professionele en Persoonlijke Ontwikkeling: Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei, inclusief toegang tot opleidingen en certificeringen die je helpen voorop te blijven in je vakgebied.
 • Competitief Salaris en Voordelen: Een marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsbudget, pensioenregeling, telefoon en internetvergoeding en tal van kortingen en voordelen vanuit de Cronos Groep
 • Werkflexibiliteit: Met opties voor flexibele werktijden en thuiswerken, bieden wij de balans die je nodig hebt om zowel professioneel als persoonlijk te bloeien.
 • Innovatieve Werkomgeving: Je komt te werken in een dynamische omgeving waar innovatie voorop staat. Onze projecten zijn divers en bieden de kans om te werken met de nieuwste technologieën en methodieken.

Ben je enthousiast over deze functie en wil je meer weten?

Ben je klaar om bij een vooruitstrevend bedrijf aan de slag te gaan waar jouw werk direct impact heeft op de bedrijfsvoering van onze klanten?
Solliciteer dan nu bij Intodata Nederland BV en zet de volgende stap in je carrière. We zijn benieuwd wat je ons team kunt brengen!

Lijkt deze functie je wel wat?

Solliciteer dan nu via het onderstaande formulier of stuur je CV en motivatie door via onderstaand mailadres.  Je motivatiebrief

  Je CV