Amsterdam - Ervaren

Senior Data Engineer / Analist

Bij Intodata Nederland BV transformeren we complexe data in heldere inzichten en bieden wij toonaangevende oplossingen aan onze klanten. Wij zijn op zoek naar een ervaren Senior Data Engineer/Analyst die niet alleen data integreert en analyseert, maar deze ook omzet in strategische waarde.

Wat je effectief doet

 • Data Integratie: Ontwerp, implementeer en optimaliseer hoogwaardige data-integratieprocessen met behulp van de nieuwste ETL-tools en cloudplatforms. Zorg voor naadloze en efficiënte datastromen tussen systemen.
 • Data Analyse: Voer geavanceerde analyses uit om diepgaande inzichten te extraheren die onze klanten kunnen gebruiken om hun besluitvorming te verbeteren en hun marktpositie te versterken.
 • Projectleiderschap: Beheer technische projecten van conceptie tot uitvoering, waarbij je samenwerkt met diverse teams en klanten om de projectdoelstellingen te realiseren.
 • Technische Innovatie: Blijf proactief op de hoogte van technologische ontwikkelingen en pas deze toe om onze diensten en processen te verbeteren

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt ruime ervaring (minimaal 7 jaar) in data engineering, inclusief uitgebreide kennis van data architectuur, databases, data-analyse en ETL-processen.
 • Je bezit een HBO- of WO-diploma in IT/Data.
 • Je communiceert effectief en duidelijk in zowel Nederlands als Engels, en kunt complexe technische concepten eenvoudig uitleggen.
 • Je werkt graag in een team maar kan ook zelfstandig uitstekend uit de voeten en wil graag je kennis delen met je collega’s

Hoe jij dit aanpakt

Je bent nieuwsgierig, gaat altijd op zoek naar oplossingen en zit vooral graag met je neus in gestructureerde of ongestructureerde data. Als data consultant ben je bovendien flexibel en communicatief. Je werkt pro-actief en weet altijd de juiste vragen te stellen. Zo begrijp je snel en volledig wat een klant van jou verwacht. Je deelt graag je kennis met je klanten en collega’s. Bij ieder project ga je er voluit voor en ben je een echte meerwaarde voor de klant. Je draait hoofdzakelijk op functioneel gebied, maar draait je hand niet om voor technische zaken. Tenslotte beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je een goed gevoel voor humor.

Wat wij jou bieden

IntoData is een team van data engineers met een menselijke aanpak. Je geniet bij ons van een open cultuur, flexibele werktijden en volgende voordelen:

 • Professionele en Persoonlijke Ontwikkeling: Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei, inclusief toegang tot opleidingen en certificeringen die je helpen voorop te blijven in je vakgebied.
 • Competitief Salaris en Voordelen: Een marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsbudget, pensioenregeling, telefoon en internetvergoeding en tal van kortingen en voordelen vanuit de Cronos Groep
 • Werkflexibiliteit: Met opties voor flexibele werktijden en thuiswerken, bieden wij de balans die je nodig hebt om zowel professioneel als persoonlijk te bloeien.
 • Innovatieve Werkomgeving: Je komt te werken in een dynamische omgeving waar innovatie voorop staat. Onze projecten zijn divers en bieden de kans om te werken met de nieuwste technologieën en methodieken.

Ben je klaar om bij een vooruitstrevend bedrijf aan de slag te gaan waar jouw werk direct impact heeft op de bedrijfsvoering van onze klanten?
Solliciteer dan nu bij Intodata Nederland BV en zet de volgende stap in je carrière. We zijn benieuwd wat je ons team kunt brengen!

Lijkt deze functie je wel wat?

Solliciteer dan nu via het onderstaande formulier of stuur je CV en motivatie door via onderstaand mailadres.  Je motivatiebrief

  Je CV