Over ons

Wie zijn wij en hoe werken wij?

Leer ons beter kennen!

Wij zijn een toffe bende data engineers, die ons voornamelijk onderscheiden door onze menselijke aanpak, waardoor we sneller een vertrouwensband opbouwen. We denken niet voor jou, we denken vooral mèt jou. En als team leven we duidelijk naar de waarden van iAdvise Groep, waar wij deel van uitmaken.

 • OPEN EN OPRECHT. We zeggen wat we leuk vinden en ook wat we lastig vinden. Dat noemen we feedback geven. Altijd op een respectvolle manier.
 • SAMEN WERKEN EN GENIETEN. Genieten is pas echt fun als de job succesvol is afgewerkt. We zetten er graag samen onze schouders onder om daarna samen het resultaat te vieren.
 • STANDAARD IETS MEER. Voor ons gaat de relatie voor op het contract. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, dus wij gaan standaard altijd nèt dat stapje verder!

Wij hechten belang aan

Onze bouwstenen zijn onze mensen, met passie voor data en nieuwe ideeën. Je groeit op je eigen tempo en wij begeleiden je hierbij.

Wij zweren bij

Wij zijn een integer kennisbedrijf voor en door mensen, of het nu om klanten of medewerkers gaat. Daarom investeren we constant in beide.

We zijn gek op

Samen vertalen we jouw databehoeften naar de beste technische oplossing. Altijd op een eerlijke, menselijke en betrouwbare manier.

Onze geschiedenis

Vanaf het begin

 • DBWise

  15 september 2003

  Een team binnen Cronos specialiseert zich in Oracle development.

 • iAdvise

  1 januari 2005

  iAdvise ontstaat als deelbedrijf van Cronos voor Oracle applicaties, datawarehousing en platform oplossingen.

 • iAdvise

  14 mei 2010

  Binnen iAdvise worden 3 teams gevormd: low-code applicatie development, data services en platform services

 • IntoData

  1 januari 2014

  Inmiddels is iAdvise Groep opgericht met deelbedrijven iAdvise (APEX development), Bryxx (Middleware as a Service) en QuaData (Data kwaliteit). Op 17 november ziet IntoData (Data management) het levenslicht.

 • Because data matters

  21 januari 2015

  Because Data matters wordt de baseline van IntoData, met als specialisaties: Data Integratie, Data Quality en Master Data Management

 • Data matters even more

  1 januari 2018

  IntoData legt z'n focus meer op Data Integratie in een wereld van Big Data en IoT. Een team van 22 data engineers brengt je data naar een hoger niveau, van smart data naar smart business.

Wil je ons in levende lijve ontmoeten?

Face-to-face praat altijd makkelijker, niet? Wij komen dan ook graag eens bij jou langs om kennis te maken!